Jdi na obsah Jdi na menu
 


Projekty a Feng shui

 

                   Projekty a Feng shui 

 

 

 logo.jpg úvod

  Dnešní doba je příliš uspěchaná a zrychlená, žijeme pod tlakem a technika se nesmyslně žene dopředu, odkláníme se od přírody… To vše rozlaďuje náš organismus, ovlivňuje naši psychiku, zdraví a také vztahy. Dost často ani nevíme, co vlastně žijeme, neumíme se zastavit a spočinout ve vnitřním tichu. Pokud na to přijdeme včas, je spousta různých cest, jak to změnit.

  Je dobré si uvědomit kolik času trávíme v práci a kolik doma. Jestli jsme spokojeni se svým bydlením, jestli se domů těšíme, jestli jsme zdraví a náš domov je místo, kde nabíráme nové síly. Jaké jsou vztahy v rodině, jak prosperujeme.  Jak jsme spokojeni v práci, jestli jsme dobře ohodnoceni, jak se na pracovišti cítíme, jaké máme vztahy s kolegy…

  Pokud se nám něco nezdá, je dobré si sednout do klidu, situaci si procítit a rozmyslet si, co je potřeba změnit. Změny můžeme provést sami, podle toho, jak to vnímáme a tak tři měsíce počkat na výsledek. Nebo je možné vyhledat odborníka, kterému budeme důvěřovat…

 

 logo.jpg harmonizace

  Jednou z možností jak v životě provést změny je použití principů starého čínského učení Feng shui, které svými metodami Školou tvaru, Školou kompasu, Horoskopy Feng shui „Čtyři pilíře osudu“ může být nápomocné v harmonizaci bydlení, zlepšení zdraví, vztahů, prosperity a štěstí. S těmito metodami pracuji. Používám je při navrhování a kreslení projektů novostaveb a rekonstrukcí pro bydlení a drobné podnikání. Dále je používám při konzultacích pro výběr pozemku, při koupi domu, při poradenství při návrhu loga a vizitek, při harmonizacích stávajících prostorů bytů, domů a provozoven.

    Ráda navrhuji domy z přírodních materiálů jako je cihla, dřevo, kámen, lisovaná sláma, hlína, ráda spolupracuji na interiérech s designerem, ráda kreslím dřevěné roubenky ve spolupráci s roubenkáři a také ráda pracuji s památkovým objekty.

 

 logo.jpg projekty a jejich obsah

  Výkresy jsou zpracovány na PC ve 2D A 3D(vždy s nábytkem), jsou opatřeny autorizačním razítkem. Součástí projektové dokumentace je výškopis s osazením do terénu – u novostaveb, Požárně bezpečnostní řešení, Průkaz energetické náročnosti – pokud je potřeba, statický posudek – pokud je potřeba, výpočet protiradonové izolace. Výkaz výměr zadávám po dohodě s klientem. Součástí jsou i Horoskopy Feng shui „Čtyři pilíře osudu“ – pokud je klient chce, pokud ne, dělám si rychlý náhled jen pro svou orientaci. Do projektu jsou zapracovány vždy principy Školy tvaru, pokud klient chce, principy  Školy kompasu. Škola tvaru je Škole kompasu nadřazená.